Provision

ПРЕДОСТАВЯНЕ - ДАРЕНИЯ

Чрез спонсори и дарения предоставяне на музикални инструменти, пособия, материали и инструменти за изобразително изкуство, звукови системи, сцени и др.

Events

СЪБИТИЯ

Чрез организирането на културни събития като концерти, конкурси, изложби, частни музикални мероприятия, набиране на средства в подкрепа на млади таланти и др.

Classes

КЛАСОВЕ

Чрез организиране на майсторски класове, семинари, уроци и лекции на различни нива на опит (ученици и следващи в университети / художествени академии)

Media

МЕДИЯ

Чрез организиране на интервюта и медийни изяви на млади таланти с цел популяризирането им в по-широка аудитория

Нашата кауза е да помогнем на тези таланти да преследват мечтите си - да станат артисти и да популяризират повече културните дейности. Стремим се да вдъхновим младото поколение да развие културния живот и да му дадем повече възможности за изява.

 

Нашата цел - да направим по-добро утре за талантливата младеж днес.

Where are we based

София, България

Санкт Гален, Щвейцария

Люцерн, Щвейцария

Берн, Щвейцария 

Пловдив, България

Барселона, Испания

Лондон, Великобритания

Цюрих, ЩвейцарияНАШАТА МИСИЯ

Известно е, че изкуството и участието му в обкръжаващата културна среда е най-мощният двигател за осъвършенстване на креативността на младите хора. Качество, което трудно се развива в технологичния свят, в който живеем. Много талантливи деца и млади хора в България имат желание да продължат своята кариера в музиката и други форми на изкуство, но те не са в състояние да направят това поради липсата на налични инструменти или места за изява.

 

КЪДЕ СМЕ БАЗИРАНИ?